Vi oppdaterer vår personvernerklæring med virkning fra 01.12.2018. Denne erstatter i sin helhet tidligere personvernerklæring.

03.12.2018
Les mer

Nye måter å jobbe på. Ny teknologi. Unike fordeler for kandidater og kunder.
Utfyllende informasjon finner du her

06.03.2018
Les mer

Fra 1 juni 2016 finner du vår avdeling i Oslo i helt nye og moderne lokaler. 
Vår nye adresse er Frydenbergveien 48, like ved Løren T-bane stasjon.

 

01.06.2016
Les mer

Salgs og markedsansvarlig til vårt kontor i Oslo

Clockwork har i de siste 1-2 årene investert betydelig i å bygge kontorer i Oslo, Stavanger og Krakow, i digitalisering av vårt produkt/tjenestespekter, samt styrket lederteamet for å bli en betydelig nasjonal aktør. Bemanningsbransjen er konservativ og lite nytenkende. Lite har endret seg i måten å drive på de siste 10-20 årene. Dette er vi i ferd med å endre!

04.04.2016
Les mer

Clockwork offer a very competitive salary and benefit package for our employees.

26.02.2016
Les mer

Flesland firedobler arealet. Eksklusivt innblikk i den nye terminalen: Se alle bildene fra Flesland-byggingen

22.09.2015
Les mer

Please visit our new candidate website. Here you will find all open positions and a lot of information about working in Norway and terms and conditions in Clockwork.
The website is in Polish and English.

Visit Clockwork Candidate Site.

06.07.2015
Les mer

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen er utviklet av NHO og Arbeidstilsynet i samarbeid med bransjen.

Clockwork har dokumentert sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Ved siden av at vi kan dokumentere vår ryddighet som arbeidsgiver, er dette også et verktøy for å kvalitetssikre våre rutiner og sikre kontinuerlig kvalitetsutvikling.

11.03.2015
Les mer

Bergen Lufthavn Flesland får nytt terminalbygg som skal stå ferdig i 2017, og vil gjøre landets nest største flyplass i stand til å håndtere 10 millioner passasjerer i året.

Utbyggingen på Bergen lufthavn Flesland innebærer en firedobling av flyplassterminalen. Nybygget blir på hele 78.000 kvadratmeter, mot dagens 22.000. Tilsammen blir nye Flesland dermed på 100.000 kvadratmeter.

10.03.2015
Les mer

De beste resultatene ved innleie oppnås med en god forståelse av våre oppdragsgiveres behov - gjennom innsikt i deres virksomhet, tett dialog og god kommunikasjon i forkant av innleie, eller i forkant av et prosjekt, sier konsernsjef i Clockwork, Jostein Hatlebrekke.


Hatlebrekke har vært øverste leder for Clockwork konsernet siden August 2014. Han har lang fartstid fra IKEA konsernet som varehussjef for IKEA i Stavanger og Bergen, samt assisterende ekspansjon sjef i IKEA Norge. Han har også vært administrerende direktør i Tide Buss AS.

 

 

11.03.2015
Les mer

Som et av få bemanningsselskap innen bygg og anlegg har Clockwork Bemanning AS inngått tariffavtale med Fellesforbundet. Fellesoverenskomsten for byggfag med tilhørende hovedavtale er gjort gjeldende fra 10.02 2014.

24.03.2014
Les mer

« HP Entreprenør har vært godt fornøyd med personell levert av Clockwork Bemanning. De har vist stor fleksibilitet og gitt oss gode håndverkere. Noen av disse har også fått fast jobb hos oss. Vi ser frem til fortsatt samarbeid.» Uttalelsen kommer fra Daglig leder Kristofer Huslid hos HP Entreprenør AS.

10.03.2015
Les mer

Denne veilederen gir en oversikt over gjeldende regelverk mot sosial dumping og inneholder konkrete råd om hvordan din bedrift bør forholde seg til dette, sier Siri Bergh, advokat og direktør for arbeidsgiverpolitisk avdeling i BNL.

02.02.2015
Les mer

Kan en medarbeider begynne arbeidet før ID-kort er motatt?
For å få ID kort for utenlandske statsborgere må man først søke om skattekort og D-Nummer. Når dette foreligger kan man så søke om ID-Kort for bygg og annleggsnæringen. Det kan ta 4-6 uker fra man starter registreringsprosessene til ID-kort utstedes. Det er ikke forbud mot å arbeide i søkeperioden frem til man mottar ID-kortet.

05.06.2015
Les mer

Clockwork Bemanning AS, vårt selskap i Bergen fikk 3 plass på 2014 kåringen av 302 gasellebedrifter totalt i Hordaland fylke.


Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske raskt voksende gasellebedriftene i samarbeid med Bisnode Credit AS.

 

For å bli kåret som gaselle må bediften ha levert godkjente regnskaper, være et aksjeselskap, minst doblet omsetningen over fire år, ha en omsetning på over en million kroner første år, ha en positivt samlet driftsresultat og unngått å ha negativ vekst.

22.10.2014
Les mer

Jostein Hatlebrekke er ansatt som administrerende direktør i morselskapet Clockwork Management, og blir således toppleder for hele Clockwork konsernet. Hatlebrekke har lang fartstid fra IKEA konsernet som varehussjef for IKEA i Stavanger og Bergen, samt assisterende ekspansjon sjef i IKEA Norge. Han har senere også vært administrerende direktør i Auto 23 og Tide Buss AS.

20.08.2014
Les mer

Aleksandra Guga Baca går inn i stillingen som Senior Recruiter i Clockwork Recruitment Sp. z o.o., vårt datterselskap i Krakow fra mars 2015. Aleksandra har over 6 års erfaring fra Adecco Group i Polen, og hennes spesialfelt har vært rekruttering av håndverkere fra Polen til Norge.

15.03.2015
Les mer

Clockwork har etablert et eget rekrutterings selskap i Polen med hovedkontor i Krakow og avdelinger i Warsawa og Gdansk. Kontorene ledes av Marlena Szymanek med 12 års erfaring fra rekruttering av polsk arbeidskraft til Norge.


Gjennom lokal tilstedeværelse i Polen får vi god tilgang til kandidater og kan sikre rekruttering etter våre egne standarder. Vi kan gjennomføre grundige rekrutteringsprosesser som gjør at vi kan tilby våre kunder motiverte medarbeidere med høy kompetanse og gode språkkunnskaper.

 

08.12.2014
Les mer

Clockwork Bemanning har inngått et samarbeid med NHO Service og kvalitets og revisjonsselskapet Wergeland Bedriftsutvikling AS for å bli en sertifisert Revidert Arbeidsgiver (RA Bedrift). Revidert Arbeidsgiver (RA) skal bidra til å øke kvalitet i prosessene og synliggjøre Clockworks ryddighet som arbeidsgiver. 

05.10.2014
Les mer

Stavanger Aftenblad omtaler Clockworks suksess og veksten i utenlandsk arbeidskraft på Norske byggeplasser

21.08.2013
Les mer
Click to register your application
Produkter_tekst.jpg
Sidebarlink
Nyhetsbrev
Skriv e-post, og registrer deg her.
TILBAKEMELDING
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Skriv inn koden