Vil du være med å endre bemanningsbransjen?

Salgs og markedsansvarlig til vårt kontor i Oslo

Clockwork har i de siste 1-2 årene investert betydelig i å bygge kontorer i Oslo, Stavanger og Krakow, i digitalisering av vårt produkt/tjenestespekter, samt styrket lederteamet for å bli en betydelig nasjonal aktør. Bemanningsbransjen er konservativ og lite nytenkende. Lite har endret seg i måten å drive på de siste 10-20 årene. Dette er vi i ferd med å endre!

Vi har under utvikling en svært spennende løsning for salg og oppfølging av bemanningtjenester, som er unik og nyvinnende for bransjen. Kunder som har blitt presentert konseptet har vist stor interesse og begeistring. Vi søker derfor en erfaren og sulten person som vil være med å bidra til at konseptet når ut til markedet i Oslo. Vi er p.t. lokalisert på Skjetten, men flytter til sentralt område i Oslo i mai/juni.

Vi ønsker oss en person med stor arbeidskapasitet og innsatsvilje som har erfaring fra løsningssalg, gjerne fra bemanningsbransjen. Ønsker du å vite mer kan du se stillingsannonsen, eller ringe grunder og Salgs og Markedsdirektør, Stig M Bredvei på telefon 48 04 51 52.

Please click to register your application
Produkter_tekst.jpg
Sidebarlink
Nyhetsbrev
Skriv e-post her for å registrere deg på nyhetsbrev