Spesialisten på bemanning til bygg og anlegg

Clockwork er et bemanningsselskap for bygg og anlegg, med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Haugesund og Tromsø. Våre kunder er  entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter. Vi teller snart 300 medarbeidere, og er en av de største aktørene i byggebransjen.

Clockwork skal være et soleklart førstevalg for bygg og anleggsbransjen!
Dette er vår visjon. Med den mener vi at vi skal være førstevalget for våre kunder, for de medarbeiderne vi har og for nye medarbeidere vi rekrutterer. Vår forretningsidé er å tilby motiverte medarbeidere med rett kompetanse som på best mulig måte dekker våre kunders behov og forventinger.

Våre tjenester
Clockwork tilbyr utleie av håndverkere for korte eller lengre perioder. Vi dekker de fleste fagområder innen bygg og anlegg, blant annet: tømrere, innredningsmontører, fasademontører, forskalingsnekkere, jernbindere, betongarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, taktekkere, rørleggere, murere, flisleggere, steinleggere, malere, isolatører, stilasmontører, overflatebehandlere, maskinførere, kranførere, truckførere, rivningsarbeidere og hjelpearbeidere.

En attraktiv samarbeidspartner
Som kunde hos Clockwork skal du forvente håndverkere som er effektive, engasjerte og motiverte. Håndverkere som er faglig dyktige og har gode språkkunnskaper. Ved innleie fra et bemanningsselskap ligger det et stort ansvar på oppdragsgiver. Fra Clockwork kan du forvente en samarbeidspartner som tar sitt arbeidsgiveransvar på alvor, og som oppfyller alle lover, regler og sertifiseringer som gjelder i bemanningsbransjen – en trygghet for deg som kunde. Se også viktig ved innleie.

En attraktiv arbeidsgiver
For å sikre motiverte medarbeider som viser høyt engasjement hos våre kunder må vi være en attraktiv arbeidsgiver. Vi tar godt vare på våre medarbeidere og tilbyr ordnede forhold, et attraktivt arbeidsmiljø med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Alt vi gjør skal tåle dagens lys, og vi går aldri på akkord med gjeldende lover, regler, direktiver og tariffer.

Ta kontakt om du trenger dyktige håndverkere
For korte eller lange oppdrag ! Ring oss på 05 314 - felles sentralbord for alle våre avdelinger.

Nyheter

Vi oppdaterer vår personvernerklæring med virkning fra 01.12.2018. Denne erstatter i sin helhet tidligere personvernerklæring.

03.12.2018
Les mer

Nye måter å jobbe på. Ny teknologi. Unike fordeler for kandidater og kunder.
Utfyllende informasjon finner du her

06.03.2018
Les mer

Fra 1 juni 2016 finner du vår avdeling i Oslo i helt nye og moderne lokaler. 
Vår nye adresse er Frydenbergveien 48, like ved Løren T-bane stasjon.

 

01.06.2016
Les mer

Salgs og markedsansvarlig til vårt kontor i Oslo

Clockwork har i de siste 1-2 årene investert betydelig i å bygge kontorer i Oslo, Stavanger og Krakow, i digitalisering av vårt produkt/tjenestespekter, samt styrket lederteamet for å bli en betydelig nasjonal aktør. Bemanningsbransjen er konservativ og lite nytenkende. Lite har endret seg i måten å drive på de siste 10-20 årene. Dette er vi i ferd med å endre!

04.04.2016
Les mer
Click to register your application
Produkter_tekst.jpg
Sidebarlink
Nyhetsbrev
Skriv e-post, og registrer deg her.